Lönekriterier | Hur importerar jag en lönekriteriemall till en lönesättning?
Lönekriterier | Hur importerar jag en lönekriteriemall till en lönesättning?

Lönekriterier, Lönesättning

Elise Laurent avatar
Skrivet av Elise Laurent
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lönekriterier importeras från en förbered mall in till en lönesättning. Du hittar enkelt till en guide för hur du skapar nya eller redigerar mallar.

1. Klicka på Lönesättning på startsidan.

2. Välj aktuell lönesättning i listan, alternativ skapa en ny lönesättning.

Du kan läsa mer om hur du skapar en ny lönesättning genom denna att läsa denna guide:

3. När du klickat dig in på lönesättningen, klicka då på fliken som heter lönekriterier och sedan klicka på den blåa knappen som heter importera.

4. Välj nu vilken mall i rullgardinsmenyn du vill importera och klicka sedan på den blåa knappen importera mall.

5. Klart! Nu är mallen importerad!