Skapa mall för lönekriterier

Denna guide visar hur du skapar en lönekriteremall

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma till mallarna för lönekriterier så går du till dina initialer längst ner i vänstra hörnet på sidan och sedan klickar på "Inställningar"

Klicka sedan på "Lönekriterier" under Mallar

Här kommer du till en översikt där du kan se alla dina lönekriteriemallar.

För att skapa en mall så klickar du på den blå knappen "Skapa lönekriterie mall"

Välj ett namn på din mall och klick "Skapa".

Nu öppnar du din nyskapade mall för att skapa de olika kriterierna, du även välja att skapa Sysarb standard nivåer. Detta är fyra bedömningsnivåer på lönekriterie som är:

Behöver utvecklas

Bra

Mycket bra

Utmärkt

Du kan även skapa specifika kriterier som bara gäller för olika delar av organisationen eller för specifika arbeten.

Nu kan du skapa ditt första lönekriterie, ange namn och klicka i om du vill använda Sysarbs standardnivåer.

Här får du sen skapa bedömningsnivåer och lägga in eventuell hjälptext. Du kan även lägga till en beskrivning av lönekriteriet.

När du har lagt in dina kriterier så är du färdig och din mall har sparats i systemet!