Importera Benchmark

Guiden visar hur administratör kan lägga in benchmark data på en lönekartläggning och jämföra mot olika arbeten.

Tina Joelsson avatar
Skrivet av Tina Joelsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Antingen skriver du in benchmark data manuellt på varje arbete eller kan du läsa ni flera arbeten med en fil.

Ett arbete i taget:

Gå in på den lönekartläggning det gäller.

Gå till Organiser - Gruppera.

Tryck på blåa pilen till höger.

Välj ett arbete under alla arbeten och tryck på redigera.

Skriv in under Benchmark: Övre, Mellan och Nedre.

Flera arbeten:

Gå in på den lönekartläggning det gäller.

Gå till Organiser - Gruppera.

Tryck på den blåa fliken pilen till höger.

Börja med att exportera alla arbeten på ikonen bredvid sökrutan:

Fyll i excel dokumentet med benchmark, nedre mellan och övre och spara som CSV UTF-8.

Importera benchmark data på ikonen bredvid sökrutan under alla arbeten.

För att sen jämföra ditt arbete mot benchmark går du till analyser, söker upp det arbete du vill jämföra:

Nere vid diagrammen trycker du på kugghjulet under inställningar och tar fram "dölj/visa benchmark":

Då kommer det fram röda prickade streck i diagrammet som ni kan jämföra med:

Lycka till och hör av dig till [email protected] om du har några frågor!