Arbete | Hur skapar/redigerar jag ett arbete?

Lönekartläggning, arbeten

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här guiden visar vi hur du redigerar eller tar bort ett befintligt arbete och hur du skapar ett nytt arbete.

Gå till fliken Organisera - gruppera i lönekartläggningen.

Klicka på den blå pilen till höger för att öppna fliken.

Klicka på "Alla arbeten" i menyn till höger. Alla tillgängliga arbeten kommer då upp i en lista.

Redigera arbete

Klicka på ikonen bredvid namnet på arbetet för att redigera.

Nu kan du redigera det valda arbetet.

Ta bort arbete

För att ta bort arbetet så klickar du på den lilla papperskorgen nere till höger i rutan för arbetet.

Skapa nytt arbete

Välj "Nytt" genom att klicka på knappen i menyn uppe i höger hörn.

Ange namn och arbetsnummer för det nya arbetet och klicka på den blåa knappen Skapa.