Medarbetare | Hur flyttar jag medarbetare mellan olika arbeten?
Medarbetare | Hur flyttar jag medarbetare mellan olika arbeten?

Lönekartläggning, organisera

T
Skrivet av Tobias Danielsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flytta anställningar i fliken Organisera:

1. Markera den/de medarbetare som du vill flytta till ett nytt arbete.

2. Välj arbete genom välja förslaget, att scrolla i rullisten eller skriva in namnet på det arbete du vill flytta medarbetarna till.

3. Klicka sedan på "Flytta medarbetare" Antalet medarbetare som kommer att flyttas syns i parentesen.

Det kommer då upp en vy där du kan välja att samtidigt flytta fler medarbetare som har matchande statistikkod och befattning. Vill du göra detta markerar du även de föreslagna medarbetare och väljer "Flytta med markerade". Vill du endast flytta de medarbetare som du valde ut från början väljer du "Flytta ursprungliga"