Lönekriterier | Hur gör jag en specifik lönekriteriemall?

Lönekriterier, Lönekriterier för en del av organisationen, Lönesättning

Nina Wettergren avatar
Skrivet av Nina Wettergren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klicka på din rollikon nere i din vy och välj inställningar.

Under rubriken "Mallar" , klicka på Lönekriterier.

Klicka på den lönekriteriemall det gäller alternativt skapa om du ska göra en helt ny mall.

Klicka på skapa lönekriterie (behöver upprepas för varje kriterie).

Bocka i Använd specifika kriterier och sedan skapa.

Öppna din nyligen skapade specifika lönekriterie.

Klicka in på rutan för Organisation, där väljer ni vilken del/organisationsnod som kriteriet ska gälla.

Klicka in på rutan för Arbete för att välja vilka arbeten som lönekriteriet ska gälla.

För att aktivera mallen i en Löneöversyn följ stegen i guiden nedan.