Alla samlingarAdministratör
Lösenords säkerhet i Sysarb

Den här guiden beskriver dom säkerhetsåtgärderna du som administratör kan göra gällande lösenord i Sysarb.

T
Skrivet av Tobias Danielsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du som administratör i Sysarb kan för er organisation sätta olika krav på lösenorden som alla i organisationen måste följa när de loggar in i Sysarb.

Du hittar dessa inställningar genom att klicka på ikonen längst ner i vänstra hörnet på sidan --> Klicka på "Inställningar" --> Klicka på "Säkerhet"

Här kan du sätta krav för hur ett lösenord i er organisation behöver se ut.

Du kan sätta krav för:

• Minsta antal tecken

• Liten och eller stor bokstav

• Siffror

• Specialtecken som t.ex !@#

• En varning som säger ifrån om lösenordet tycks vara för lätt att gissa

Sedan kan du även blockera användare från att använda samma lösenord igen som de redan haft tidigare.

Du kan även bocka i att tvinga alla användare att de måste byta lösenord efter ett visst antal dagar.

Sista inställningen i denna vyn är att du kan aktivera BankID-inloggning för dina medarbetare från Sverige och sätta det som standard inloggning för dom.