Alla samlingarAdministratör
Presentation av programvaran

Det här kan ni förvänta er av programvaran när ni köper en licens.

Tina Joelsson avatar
Skrivet av Tina Joelsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lönekartläggning och Analysera fliken

• Programvaran är en SaaS-tjänst där all information lagras inom EU.

• Programvaran har en unik databas för varje kund.

• Programvaran har personlig support via chatt (integrerat i programvaran), mail och telefon mellan 9 - 17 helgfria vardagar.

• Programvaran har stöd för inloggning med Bank-ID.

• Programvaran har stöd för inloggning med tvåfaktorsautentisiering.

• Programvaran har stöd för integrationer till vissa lönesystem.

• Programvaran har ett fullständigt rättighetsträd där olika användare har olika rättighet till olika funktioner och information på olika organisationsnivåer.

• Programvaran sparar historiska data (resultat, analyser på individ- och gruppnivå som kan återanvändas/importeras).

• Användaren kan gruppera anställningar i programvaran och flytta anställningar mellan arbeten utan att lägga in nytt råmaterial.

• Programvaran har en fullständigt justerbar faktorplan. Frågor kan läggas till, tas bort och viktas om.

• Användaren kan själv styra intervallet för gruppering av likvärdigt arbete.

• Programvaran har fördefinierade urval för analyser som uppfyller diskrimineringslagens krav på arbetsgivare i arbetet med lönekartläggning.

• Programvaran har en modell som analyserar lika-grupper genom artificiell intelligens (AI).

• Programvaran kan skapa skräddarsydda analyser på hela organisationen, förvaltningar, enheter eller arbetsgrupper. Datat kan sedan grupperas på en mängd olika faktorer så som chef, befattning, ålder, prestation med mera.

• Uppgradera till: ANALYSER som tillhandahåller marknadslönedata för bättre lönejämförelse mot riket och regionen.

• För att ta del av marknadslönedata blir det automatiskt att man delar sin data också. Befattningar som har mindre än 10 medarbetare delas inte.

• Programvaran har en fullständig dokumentationsmotor. Användaren kan hämta dokumentation för hela sin lönekartläggning men även skapa skräddarsydda rapporter exporterat till Excel, PDF och Word.

• Programvaran stöder olika roller med olika rättigheter exempelvis; HRBP, Facklig, Avdelningschef eller läsrättighet.

• Det finns en websida med guider som ta dig med i alla processer i systemet.

Pay Management - Lönerevisions verktyg

• Programvaran hanterar löneöversyns processen. HR (Admin-superuser i systemet) jobbar med struktur, uppsättning och förberedelse. Chefer genomför och dokumenterar. Medarbetare är delaktiga, fyller på med information och tar del av information.

• Programvaran har ett fullständigt dokumentationsstöd för medarbetarsamtal, avstämningar och lönesamtal för samtliga funktioner i organisationen (HR, chefer, avdelningschefer, medarbetare och fackliga).

• Programvaran stöder olika roller exempelvis ”Facklig roll” om de ska vara med i lönerevisionsprocessen, skriva kommentarer mm.

• All information sparas på medarbetarnivå.

• Programvaran har stöd för organisationens samtalsmallar.

• Programvaran har stöd för organisationens lönekriterier.

• Programvaran har stöd för prestationsbedömning & självskattning.

• Programvaran har stöd för SSO (Single-sign-on).

• Det finns en websida med guider som ta dig med i alla processer i systemet.