Aktivera labs

Labs

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du ta del av nya funktioner innan de släppts helt? Då kan du följa denna guide för att se hur du kan aktivera labs till ditt system.

Börja med att klicka på dina initialer och sedan på inställningar.

När du gjort det så ska du klicka på "Labs" som finns i den sidomeny som kommer fram efter du klickat på inställningar.

När du klickat på "Labs" så kan du klicka på knappen "Aktivera labs".

Nu har du labs aktiverat och nyheter som är under uppbyggnad kommer du kunna ta del av. Vill du avaktivera labs igen så klickar du på samma knapp som du gjorde för att aktivera beta.

I labs så kan du välja vilka funktioner du vill testa. För att aktivera en funktion så klickar du på växelknappen för funktionen (se bild nedan).

Du kan även lämna feedback för funktionen genom att klicka på knappen "Ge feedback".