Övergripande administratörsvyn
Ska du skapa, ta bort eller se över vilka fackförbund du har i systemet?
Ska du skapa, ta bort eller se över vilka fackförbund du har i systemet?

Fack, Systeminställningar

Albin Bergqvist avatar
Skrivet av Albin Bergqvist
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa, ta bort eller bara se över dina fackförbund så klickar du först på dina initialer (se bild nedan) och sedan inställningar.

Klicka på fackförbund som ligger under basregister i sidomenyn som kommer fram efter du klickat på inställningar.

Här kan du se över, lägga till eller ta bort olika fackförbund. Vill du lägga till ett fackförbund så klickar du på knappen "skapa fackförbund".

Vill du ta bort ett fackförbund så markerar du det fackförbundet du ska ta bort och klickar på "Ta bort".