Övergripande administratörsvyn
Hur kopplar eller inaktiverar jag en chef i organisationsträdet?
Hur kopplar eller inaktiverar jag en chef i organisationsträdet?

Inaktivera chef, Chef, Samtal, Löneöversyn, Administratör

Nina Wettergren avatar
Skrivet av Nina Wettergren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tänk på att licensfakturan för Sysarb baseras på antalet chefsinloggningar i användarlistan.

Följ dessa steg för att koppla eller inaktivera en chef i systemet:

• Klicka på medarbetarhanteringen i din meny på vänstra sidan.

• Gå till fliken "Organisation".

• Klicka på ikonen vid den organisationsnod du ska koppla chef och skriv i sökrutan den namnet på chefen som ska vara kopplad på den valda noden.

• Ska du inaktivera en chef och inte har någon annan som ska ersätta, väljer du "Ingen chef".