Medarbetare
Övergripande medarbetarvyn
Medarbetare | Hur hanterar jag min vy?

Medarbetare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För dig som vill logga in som medarbetare i den nya vyn, här kommer några tips för hur du hittar i systemet.

Allt som skrivs i systemet av dig och din chef kommer vara synligt för båda parter. Både nya, pågående och avslutade processer.

Startvyn:

När du loggar in kommer du få en översikt över de processer som din organisation eller din chef har förberett.

Din rollkoppling:

När du kommit in i systemet behöver du säkerställa att du har rätt roll. I systemet kan ni ha både en chefs- och en medarbetarroll. När du ska besvara ditt samtal eller din egna självskattning behöver du vara i din medarbetarroll. Kontrollera därmed detta när du loggar in i systemet.

Du hittar dina rollkopplingar nere i vänstra hörnet, klicka på dina initialer. Vid denna funktion finner du även var du loggar ut ur systemet och byter språk.

Uppdrag och anteckningar:

Längst upp på startvyn hittar du den information som gäller din anställning. Din chef har möjlighet att lägga in uppdragsbeskrivning för din anställning för att ni båda ska ha tillgång till denna.

Vill chefen även lägga till fria anteckningar så finns det ett fält för detta. En anteckning kan endast chefen lägga till och/eller redigera, denna är låst för dig att redigera. Om du för muspekaren över ikonen som ser ut som ett öga, kan du även se vilka som har tillgång till dina anteckningar.

Samtal:

Här finner du också dina förberedda samtal. För att läsa om hur du förbereder dina frågor inför sitt avtalade möte, klickar du på knappen nedan.

Detta innebär att du kan gå tillbaka till avslutade och låsta samtal. Dessutom har du möjlighet att följa upp de mål du och din chef satt upp under året.

Mål:

Här hittar du alla dina mål som du eller din chef har skapat för dig och när de ska vara klara.

Prestationsbedömning / Självskattning:

Längst ner i vyn kan du besvara den självskattning som kommer kunna användas som grund för lönesamtalet.