Lönefiler
Integrationer
Importera data med integration

Integration, lönedata

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du uppdatera din lönedata i Sysarb?

Då kan du använda en av våra integrationer för att göra det snabbt och enkelt!

Autentiseringen för integrationerna fungerar lite olika beroende på vilken integration du ska använda.

Det första du gör är att klicka på importera data via sidomenyn.

I nästa steg väljer du att starta en integration.

Välj den integration du vill använda.

Första gången ni skapar en integration får ni välja vilka inställningar som ska gälla för integrationerna.

I exemplet nedan så har jag valt att använda Personio, dessa steg kan variera beroende på integration.

Det första ni ska göra då är att ge Sysarb tillgång genom att klicka Continue.

Nu behöver ni koppla ert konto. Längst ner hittar ni, om tillgängligt en hjälpguide om hur ni hittar er information. Det kan dock variera då inte alla erbjuder en guide.

Klicka Continue för att skapa integrationen.

Fyll i den information som krävs för att koppla din integration till Sysarb och klicka du på Set up integration.

Nu ska ni börja matcha era fält från integrationen till fält i Sysarb. Till vänster har ni era fält från integrationen och till höger fälten i Sysarb.

Klicka på det fält ni vill matcha in, till höger i förhandsgranskningen ser ni en förklaring samt vilken formatering vi förväntar oss.

När ni matchat klart era fält så klickar ni på Lägg till integration.

Nu har ni skapat er integration och kan välja att gå tillbaka till ert datacenter eller lägga till ytterligare integrationer.