Användarvillkor

Användarvillkor för Sysarb Plattform

Tina Mauritzson avatar
Skrivet av Tina Mauritzson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Användarvillkor för Sysarb Plattform

1. Godkännande av Villkor

Genom att få tillgång till eller använda Sysarb´s SaaS-plattform ("Plattformen") samtycker du till att följa och vara bunden av dessa användarvillkor ("Villkor"). Om du inte godkänner dessa Villkor, använd inte Plattformen.

2. Registrering av Konto

För att få tillgång till vissa funktioner på Plattformen kan du vara tvungen att registrera dig för ett konto. Du samtycker till att lämna korrekt, aktuell och fullständig information under registreringsprocessen och att uppdatera sådan information för att hålla den korrekt, aktuell och fullständig.

3. Användaransvar

Du är ansvarig för att hålla ditt konto och lösenord konfidentiella och samtycker till att ta ansvar för alla aktiviteter som sker under ditt konto. Du samtycker till att inte dela dina inloggningsuppgifter eller få tillgång till Plattformen genom obehöriga medel.

4. Användning av Plattformen

Du samtycker till att använda Plattformen endast för lagliga ändamål och i enlighet med alla tillämpliga lagar och förordningar. Du kommer inte att använda Plattformen för att överföra material som är olagligt, skadligt, hotande, kränkande, trakasserande, förtalande, vulgärt, obscen eller på annat sätt stötande.

5. Immaterialrätt

Plattformen och dess originalinnehåll, funktioner och funktionalitet ägs av Sysarb och skyddas av internationell upphovsrätt, varumärke, patent, företagshemlighet och andra immateriella eller proprietära rättigheter enligt lag.

6. Prenumeration och Betalning

Åtkomst till vissa funktioner på Plattformen kan kräva betalning av avgifter. Du samtycker till att betala alla avgifter och kostnader som uppkommer i samband med ditt konto, inklusive tillämpliga skatter.

7. Uppsägning

Sysarb förbehåller sig rätten att säga upp eller avstänga ditt konto och åtkomst till Plattformen efter eget gottfinnande, utan föregående meddelande, av vilken anledning som helst, inklusive, men inte begränsat till, brott mot dessa Villkor.

8. Integritetspolicy

Genom att använda Plattformen samtycker du till villkoren i vår integritetspolicy, som du hittar på nedan länk:

9. Ansvarsbegränsning

I inget fall ska Sysarb vara ansvarigt för indirekta, incidentiella, särskilda, följd- eller bestraffande skador eller någon förlust av vinster eller intäkter, vare sig det uppkommer direkt eller indirekt, eller någon förlust av data, användning, goodwill eller andra immateriella förluster som uppstår till följd av (i) din användning eller oförmåga att använda Plattformen; (ii) obehörig åtkomst till eller användning av våra servrar och/eller någon personlig information som lagras där.

Kontaktinformation

Om du har några frågor om dessa Villkor, kontakta oss på [email protected]

Sysarb AB

Järntorget 12A

732 33 Arboga

Ändringar av Villkoren

Sysarb förbehåller sig rätten att ändra eller ersätta dessa Villkor när som helst. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa Villkor för eventuella ändringar. Din fortsatta användning av Plattformen utgör godkännande av dessa ändringar.