Lönefiler
Integrationer
Importera lönedata med en kombo integration

lönedata, integration

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du uppdatera din lönedata i Sysarb?

Då kan du använda en av våra integrationer för att göra det snabbt och enkelt!

Med kombo så får vi integrationer till: AFAS Software, BambooHR, Charlie, DATEV, Eurécia, Factorial, HaileyHR, HeavenHR, HiBob, HRworks, Humaans, IRIS Cascade, Kenjo, Lucca, Nmbrs, Officient, Okta, Oracle HRM, PayFit, PeopleHR, Personio, Remote, Rippling, Sage HR, SAP SuccessFactors, Sesame HR och Workday

Detta gäller för de med analyzer eller impacter. Är du intresserad så kan du kontakta customer success för att uppgradera ditt paket.

Integrationerna fungerar lite olika beroende på vilken integration du ska använda.

Det första du gör är att klicka på importera data via sidomenyn som i bilden nedan. I nästa steg kommer du sen få välja vilken integration du vill använda.

Nu ska du välja och klicka på den integration du vill använda.

I exemplet nedan så har jag valt att använda Personio. Det första jag ska göra då är att ge Sysarb tillgång till ditt konto.

Efter du gjort det så måste du koppla ditt konto, i det här fallet har Personio en guide för hur du kan hitta din information om ditt konto i Personio. Detta kan variera från integration till integration då inte alla har en guide om hur du hittar just din information.

Efter du fyllt i den information som krävs för att koppla din integration till Sysarb så klickar du på "sätt upp integration".

När du kopplat integrationen till Sysarb så får du förhandsgranska datan innan den importeras. Klicka på knappen "Förhandsgranska & Synka" för att göra det.

Här ser du vilken data som kommer att importeras när du klickar på synka. Ifall all data stämmer så klickar du på "synka" för att importera datan.

Ifall det inte gick att importera av någon anledning så kan du klicka på "åtgärda" för att se vad som gick fel och hur du kan fixa det.

Då hamnar du i denna vy. Här ser du vad du behöver åtgärda innan du kan importera din data.