Övergripande för systemet
Vill du uppdatera din kundinformation?

Inställningar, Kundinformation

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du uppdaterar kundinformation genom att klicka på din ikon (profilbild eller initialer) och sedan på inställningar.

Då får du ut en sidomeny där du ska klicka på kundinformation.

Sedan är det bara att ändra så att informationen där stämmer.

Vilket paket du har och om du har Pay Management eller inte är låst för dig som användare.

Vill du uppgradera paket eller skaffa Pay Management så kontakta Customer Success!