Analytiker - Lönekartläggning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Fyll i ditt användarnamn och ditt lösenord. (Användarnamnet är vanligtvis er epostadress)

Ifall du har glömt ditt lösenord är så klicka på Glömt lösenord.

• När du kommit in i systemet möts du av en översiktsvy.

• Där så behöver du först klicka på rutan Lönekartläggning.

• När du har klickat dig in där så kommer du till de lönekartläggningar du har tillgång till.

• Klicka på den kartläggning du vill se. Därefter navigerar du dig genom kartläggningen via rubrikerna högst upp i bild.