Alla samlingarChef & AvdelningschefAvdelningschef
Avdelningschef, lönesättning | Hur fungerar det?

Nya vyn, avdelningschef, lönesättning

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna guide går vi igenom hur rollen avdelningschef fungerar, samt hur denne kan klicka sig igenom systemet.

I systemet har ni möjlighet att använda er av avdelningschefsrollen vid lönesättning och löneöversyn. Detta möjliggör att överordnad chef har tillgång till att se över, samt sätta nya löner för anställda tillhörande en viss gren i organisationsträdet.

Överblick:

Välj den löneöversyn du som avdelningschef vill jobba med. Du får upp korta nyckeltal för det lönepåslag som gett i aktuell löneöversyn.

Du kan välja mellan att se total löneökning alternativt medel löneökning.

Jämställdhetsklockan:

Lönesätta:

Här kan du lönesätta eller se över lönesättningen för den del av organisationen du har tillgång till. Du har möjlighet att se din grupps utrymme som finns kvar att fördela.

Anpassa din vy efter hur du själv vill jobba, till hjälp har du både filtrering- och grupperingsmöjligheter utifrån fasta alternativ.

Du har tillgång till det utrymme som hela din grupp har tilldelats, håller du över muspekaren över kvar att fördela ser du även totalt utrymme samt fördelat utrymme.

Lägg in, eller ändra lönen för anställningen i det redigerbara fältet. Om du vill markera lönesättningen som klar kan du bocka i rutan till höger. Då ser er organisations administratörer att lönen är klar och godkänd.

Du kan även välja att klarmarkera hela gruppen.